Webdesign en meer

Een website moet meegroeien met je bedrijf én met de ontwikkelingen in technologie. Zo zie je dat de omschakeling naar responsive (mobielvriendelijk) webdesign nog lang niet door iedereen is gedaan, ondanks de groeiende invloed die dit heeft op de vindbaarheid in zoekmachines op mobiele apparaten.
Heb je al een concreet plan hoe je je nieuwe site wilt hebben maar zoek je een webdesigner die je aanvult op de gebieden waar je minder thuis in bent? Bijvoorbeeld ontwerp, usability, content, landingspagina’s, open source platforms, content management en SEO? En die ook prima met je kan sparren over de aspecten waar jijzelf meer in thuis bent, bijvoorbeeld jouw productaanbod, branding of contentstrategie?

Resultaat van een website makeover

Je nieuwe website ziet er straks niet alleen 100% professioneel en aantrekkelijk uit op zowel laptop als mobiel, maar brengt je communicatieboodschap ook direct over aan de bezoeker. Hoe duidelijker je doelstellingen zijn, des te scherper kan de SEO ingesteld worden rond de zoektermen die je doelgroep gebruikt. Een effectieve site vertelt een verhaal waarin jouw doelgroep zijn/haar voordeel als vanzelf ontdekt. Zo helpt de content hem of haar om de stap van oriëntatie naar beslissing te maken.

Wellicht ook goed om te weten: als je nieuwe website gebaseerd is op open source software als WordPress blijf je – zeker in technisch opzicht – onafhankelijk van een specifieke webdesigner of webbureau. Mocht je twijfelen of WordPress jouw online wensen wel aankan of voldoende veilig is:  CNN, Ford, Fortune, Mercedes-Benz, The Rolling Stones, Sony Music, Walt Disney en vele anderen  hebben de stap al genomen.

Responsive webdesign voor Taal & Toon voor juristen

Kenmerkend voor Ben’s stijl is: snel, communiceert helder en prettig, komt afspraken na, samen op.
Kortom buitengewoon aangenaam.

Nanda Bartelse, Samenspraak, trainingsbureau voor de zorg

Ben werkt op ieder gewenst niveau (strategie/uitwerking) en is daarmee een creatieve rechterhand voor elke onderneming die aan de weg wil timmeren. Ik kan zijn inzet van harte aanbevelen.

Arthur Meerwaldt, Directeur IM-Company en partner Kickbridge

Hij houdt de lijntjes kort, komt altijd zijn afspraken na en managet de verwachtingen aan mijn kant goed.
Kortom: Ben is the man!

Ezra Drost-Kanitz, Communicatieadviseur ProRail

Wil je ook communicatiemiddelen die iets teweeg brengen? Laten we dan eens kennismaken!