Gratis download coronaposters met preventieve maatregelen rond COVID-19

Zelfstandige winkeliers hebben het moeilijk in deze periode van COVID-19. Er zijn weinig mensen op straat en er lijkt ook een zekere aarzeling te zijn om ergens naar binnen te gaan. Laat klanten weten dat jij er alles aan doet om je winkel veilig te houden. Dat ze bij jou verantwoord winkelen. Een duidelijke informatieve raamposter of deurposter met daarop jouw huisregels / deurbeleid / voorzorgsmaatregelen rond de preventie van corona geeft houvast. Ik heb een serie van vier coronaposters ontworpen die je hier gratis kunt downloaden. Je kunt de pdf’s zelf printen of via een printshop / drukkerij laten drukken.

Waarom zijn deze coronaposters gratis?

Deze coronaposters zijn bedoeld als gift aan winkeliers. Zelf ben ik ook zelfstandig ondernemer en ik merk hoe deze crisis ook mijn vakgebied raakt. En met gift bedoel ik dus niet: ruilen. Ik hoef voor deze gratis download niet jouw naam en e-mail te hebben.

Waar komen de teksten en afbeeldingen op deze poster vandaan?

De teksten zijn gebaseerd op bestaande maatregelen rond de preventie van corona, waarbij ik enige redactionele vrijheid heb genomen. Zo geldt in Engeland bijvoorbeeld twee meter als veilige afstand en heb ik deze op de poster aan ‘onze’ 1,5 m toegevoegd. Safety first!
De emoji’s op deze coronaposters zijn op basis van rechtenvrije OpenMoji die ik deels heb aangepast of aangevuld om de veiligheidsthema’s uit te beelden.

Posters drukken

De serie ‘Drukwerk corona-raamposters voor winkels’ heeft 3 mm afloop rondom zodat je geen witte rand om de poster krijgt. Je kunt kiezen uit A4- of A3-formaat. Drukwerk kun je gemakkelijk en goedkoop bestellen bij online drukkerijen en printshops.

Copyright

Voor deze posters geldt het Creative Commons copyright CC BY-NC-ND 4.0. Dat wil zeggen dat je de posters mag drukken, op internet plaatsen of op andere manieren mag verspreiden op voorwaarde dat je dit niet voor commerciële doeleinden doet, het design intact laat en mij, Ben Drost als maker vermeldt.

Je eigen versie

Wil je op basis van een van deze posters een eigen versie met je logo of wil je een advies toevoegen dat speciaal voor jouw zaak geldt, zoals ‘winkelwagentje of mandje verplicht’? Of wil je bijvoorbeeld een social media banner met deze tips? Stuur mij een e-mail met jouw idee (ben@bendrost.nl) en ik neem contact met je op.

Veel succes!

Ben Drost

PS: Ik ben creatief ontwerper en geen medicus of beleidsmaker. Daarom verwijs ik je graag naar mijn disclaimer rond het gebruik van informatie (en dus ook deze posters) op deze website. Voor actuele informatie over de stand van zaken rond COVID-19 in Nederland: kijk op www.rivm.nl of op rijksoverheid.nl/coronavirus.

Download drukwerkkwaliteit coronaposters voor winkels (A3 formaat + 3 mm)

Gratis download coronaposters - preventiemaatregelen corona - type Frisblauw - highres A3-pdf
Type Frisblauw – highres A3-pdf
DOWNLOAD
Gratis download coronaposters - type Lentegroen - highres A3-pdf
Type Lentegroen – highres A3-pdf
DOWNLOAD
Gratis download coronaposters - preventiemaatregelen corona - type Hipzwart - highres A3-pdf
Type Hipzwart – highres A3-pdf
DOWNLOAD
Gratis download coronaposters - maatregelen corona - type Lichtblauw - highres A3-pdf
Type Lichtblauw – highres A3-pdf
DOWNLOAD

Om de pdf direct te downloaden klik je met de rechtermuisknop of met de ‘control’-toets ingedrukt op de downloadlink. Klik vervolgens op ‘Download gekoppeld bestand’.

Download drukwerkkwaliteit coronaposters voor winkels (A4 formaat + 3 mm)

Gratis download coronaposters - type Frisblauw - highres A4-pdf
Type Frisblauw – highres A4-pdf
DOWNLOAD
Gratis download coronaposters - type Lentegroen - highres A4-pdf
Type Lentegroen – highres A4-pdf
DOWNLOAD
Gratis download coronaposters - type Hipzwart - highres A4-pdf
Type Hipzwart – highres A4-pdf
DOWNLOAD
Gratis download coronaposters - - maatregelen corona - type Lichtblauw - highres A4-pdf
Type Lichtblauw – highres A4-pdf
DOWNLOAD

Om de pdf van een coronaposter direct te downloaden klik je met de rechtermuisknop of met de ‘control’-toets ingedrukt op de downloadlink. Klik vervolgens op ‘Download gekoppeld bestand’.

Coronaposter op winkeletalage met preventiemaatregelen

Waardeer je deze actie? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan stuur ik je incidenteel mijn beste tips over online marketing, DTP, grafisch ontwerpen en communicatie. Of klik op de like-button op mijn Facebook pagina. Dank!


 


*verplicht veld