Webdesign portfolio

De websites in dit webdesign portfolio en de sites die ik momenteel als creatieve webdesigner ontwikkel helpen organisaties en ondernemers om in contact te komen met hun doelgroepen. Juist in het tijdperk van social media is de website de plek waar je echt kunt laten zien waar je onderneming voor staat en wat deze te bieden heeft. Anders gezegd: als je Facebook pagina en LinkedIn company page de rondreizende food trucks zijn, is de website je restaurant. De website is de betrouwbare informatiebron van het merk zelf waarvan de branding niet onderhevig is aan de veranderingen die social media regelmatig spontaan doorvoeren.

De websites die je in dit webdesign portfolio ziet zijn allen ontstaan in nauwe samenwerking met mijn opdrachtgevers. Ik merk vaak dat de opdracht om een website te maken samengaat met nog vele openstaande vragen bij de klant. Die vragen variëren van de werkwijze rond het cms tot hoe hun boodschap het beste gecommuniceerd kan worden, vragen op contentniveau dus. Wat mij onderscheidt van vele andere webdesigners is mijn kennis van het communicatievak, copywriting, SEO en de mogelijkheid om ieder gewenst visueel onderdeel zelf te ontwerpen door mijn basis als grafisch ontwerper. Er zijn bureau’s die een soortgelijk pakket bieden maar die bevinden zich in een ander prijssegment.

Zie je voorbeelden in dit webdesign portfolio die je aanspreken? Of heb je wellicht iets heel anders in gedachten dan deze website design voorbeelden maar weet je niet of dat mogelijk is en wat het kost? Laten we dan eens vrijblijvend sparren!

SPARREN? GOED IDEE!

Kenmerkend voor Ben’s stijl is: snel, communiceert helder en prettig, komt afspraken na, samen op.
Kortom buitengewoon prettig.

Nanda Bartelse, Samenspraak, trainingsbureau voor de zorg

Ben werkt op ieder gewenst niveau (strategie/uitwerking) en is daarmee een creatieve rechterhand voor elke onderneming die aan de weg wil timmeren. Ik kan zijn inzet van harte aanbevelen.

Arthur Meerwaldt, Directeur IM-Company en partner Kickbridge

Hij houdt de lijntjes kort, komt altijd zijn afspraken na en managet de verwachtingen aan mijn kant goed.
Kortom: Ben is the man!

Ezra Drost-Kanitz, Communicatieadviseur ProRail
WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN