Reviews grafisch ontwerper Ben Drost

Hieronder vind je een aantal reviews van opdrachtgevers over hun ervaringen met mij als grafisch ontwerper, DTP-er, webdesigner en creatieve rechterhand. Samenwerken met ondernemende mensen met een goed zakelijk idee brengt altijd het beste in mij naar boven. Ik werk met veel plezier voor klanten in uiteenlopende sectoren: zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, communicatie, sales, coaching, overheid, beurzen en evenementen. Onderstaande klantbeoordelingen geven aan dat dit plezier wederzijds is. De veelzijdigheid die je ook in mijn ‘all-time’ klantenlijst terugziet houdt het vak boeiend voor mij.
Als je op zoek bent naar grafische vormgeving die niet alleen klopt met wat je voor ogen hebt maar ook nog eens je verwachtingen overtreft, dan maak ik graag kennis met je!

Nanda Bartelse, Samenspraak (training en coaching, leiderschap, teamontwikkeling):

Ben is een kundig grafisch vormgever die voor zowel YSC als Samenspraak brochures en flyers heeft ontworpen. We beschikten voor YSC al over een logo en Ben wist goed met de bestaande huisstijlmaterialen nieuwe suggesties te doen voor beeldmateriaal. Kenmerkend voor zijn stijl is: snel, communiceert helder en prettig, komt afspraken na, samen op, kortom buitengewoon prettig als communicatieadviseur die direct achter je eigen bedrijf meewerkt aan vormgevingsplannen. Voor Samenspraak heeft hij een geheel nieuw logo ontworpen, dat we nog altijd gebruiken en waar we zeer tevreden over zijn.

Jan-Hein Boll, Tech | Digital | Strategy:

Via het netwerk onlineYou ben ik in contact gekomen met Ben Drost en zijn collega-ondernemers. Ik heb onlineYou gevraagd om mij te helpen in een personal branding traject waarbij een aantal facetten bij elkaar zijn gebracht: van koersbepaling tot mediatraining. Het traject is afgesloten met een inspirerend interview voorzien van professionele foto’s in een mooi afgestemde stijl. Ik heb Ben en zijn collega-ondernemers leren kennen als persoonlijk, energiek, deskundig en creatief.

Edgar van Bueren, uitgever Il Giornale della Fiera, marketing manager:

Vind je niet dat onze gedrukte krant mooi is vormgegeven? Dat is bijna 10 jaar het werk van Ben Drost van Drost advies & creatie – je creatieve rechterhand. Voor het grafisch ontwerp en DTP van je drukwerk, website, logo’s en andere creatieve uitingen moet je Ben zeker even bellen!

Martijn van Dijk, Group Head of Sales – Informa Health & Nutrition – Fi Global:

Super Ben, dank voor al je flexibiliteit en snelle acties met ons promotiemateriaal, ook tijdens de feestdagen, heel erg gewaardeerd!

Ezra Drost-Kanitz, ProRail; communicatieadviseur spoorgoederenvervoer:

Tijdens mijn werk als communicatieadviseur bij Keyrail (tot medio 2015 exploitant van de Betuweroute) heb ik altijd fijn samengewerkt met Ben. Ben houdt de lijntjes kort, komt altijd zijn afspraken na en managet de verwachtingen aan mijn kant goed. Ben heeft voor Keyrail uiteenlopende communicatiemiddelen ontwikkeld, zoals een info-bulletin voor stakeholders bij vertragingen, een usb-stick, OR-posters, het jaarbericht en de marktmonitor. Daarnaast leverde Ben een belangrijke creatieve bijdrage aan het ontwerp van de website. Hoewel onze huisstijl al jaren onveranderd was, wist Ben ons toch steeds te verrassen met goede grafische ontwerpen die aansloegen bij de diverse ontvangers. Kortom: Ben is the man! (En hoewel de achternaam anders doet vermoeden zijn we geen familie)

Trea Forsting, videoproducent bij Trevision Media:

Ben heeft voor Trevision media de huisstijl ontworpen en het logo gemaakt. Het is nog mooier geworden dan we voor ogen hadden. Ben vraagt door en verdiept zich in wie we zijn en wat we onze klanten willen brengen. Veel waardevolle adviezen gehad over de inzet van social media en een toekomstige website. We zijn er heel blij mee.

Anoeska Hagenstein, freelance eventmanager o.a. TUS Expo, Kindvak en mental coach:

Ben ken ik inmiddels al jaren. We hebben elkaar ontmoet toen ik nog werkzaam was bij CMP Information. Gedurende mijn hele loopbaan heb ik Ben meegenomen en geïntroduceerd als de creatieve man waar ik altijd mee werk. Ben heeft mij met verschillende projecten uitstekend geholpen o.a. met de opzet en grafisch ontwerp/dtp van logo’s, huisstijlen, brochures, mailings, en websites voor zowel mijn bedrijf als mijn evenementen. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Jan Ibelings, live-karikaturist, cartoonist:

Mijn website is door Ben vormgegeven. Met een fantastisch resultaat. Dat komt vooral omdat hij helderheid heeft geschapen in het benoemen van de diverse kanten van mijn werk. Enerzijds de werkzaamheden als karikaturist /cartoonist op locatie; anderzijds de opdrachten in mijn studio. Ben kan scherp luisteren en is een meester in het vertalen naar sterke beelden. Vanaf de start geeft hij een duidelijk beeld van waar je staat en waar je naar toe moet. Hij geeft je de ruimte voor eigen inbreng, maar bewaakt de kwaliteit van het werk. Zijn vakmanschap bij het begeleiden van het hele traject resulteert in een overzichtelijke – en vooral heldere – website én mooie bijpassende visitekaartjes.

Jessica de Kok, ondernemer:

Voor mijn bedrijf Kaat Mossel heeft Ben mij geholpen, gezamenlijk met Lou Marten, om zaken duidelijk te krijgen. Wat wil ik, wat kan ik, wat is er al online wat bruikbaar is en wat moet ik vervangen. Het is een heel proces waar ik nog midden in zit, maar de adviezen van Ben op het gebied van informatie-aanbod op mijn website en het inzetten van social media hebben de eerste aanzet gegeven tot een grote verandering van de aanpak van mijn bedrijf en de zichtbaarheid daarvan.

Arthur Meerwaldt, director/partner IMN Consultancy en Free2Deal:

Ben ken ik inmiddels al jaren en heeft verschillende bedrijven van ons uitstekend geholpen met de opzet en grafisch ontwerp van logo’s, huisstijlen, brochures, mailings, verkooppresentaties en webdesign voor nieuwe en bestaande business-ideeen. Hij werkt zowel voor grote namen als voor startups, werkt op ieder gewenst niveau (strategie/uitwerking) en is daarmee een creatieve rechterhand voor elke onderneming die aan de weg wil timmeren. Tijdens onze eerste ontmoeting merkte ik op dat Ben geen standaard ontwerper is met een staartje, dikomrande bril, baard, flashy armbandjes en tatoos, maar ondertussen wel impactvolle dingen kan maken in actuele stijlen! Bovendien kan Ben goed meedenken in de zakelijke ideevorming rondom concepten en is daarmee zowel snel als ook breed inzetbaar. Wat ik persoonlijk erg waardeer aan Ben is dat hij ‘het’ niet groter maakt dan dat het is, en concreet helder te werk gaat. Het is makkelijk werken als je creatieve ambities kan door vertalen naar een praktische uitwerking. Met deze prettige ervaring kan ik iedereen zijn inzet van harte aan bevelen. Namens IMN, Free2Deal, Kickbridge en IM-Company Group, Arthur Meerwaldt.

Sadhna Meijer-Gopalrai, bedrijfscounsellor, coach, oprichter van o.a. wifeofceo.com:

Een vakbekwame grafisch ontwerper en conceptuele denker met wie ik reeds vele jaren samenwerk. Ben Drost heeft vele communicatie-uitingen voor mij ontworpen of het nu gaat om websites, headers, sales pagina’s, logo’s en nog veel meer. Ook denkt hij vanuit zijn eigen intrinsieke drive mee of een tekst zodanig geschreven is dat het de juiste doelgroepen bereikt. Kortom: Ben Drost is een verrijking voor al mijn creatieve uitingen, zowel in mijn professie als bedrijfscounsellor / coach en online marketeer als artistiek: tempeldanseres!

Henk Meijer, Gibs consultancy, ex-CEO Bierens en Mercon:

Vlug, Veilig en Voordelig. In drie kernwoorden weergegeven wat je aan Ben hebt. Iemand in vormgeving en Marketing die kan luisteren is een uitzondering. Toch is dit de kracht van Ben Drost! Al TIEN jaar verzorgt Ben voor mij het ontwerp en de vormgeving van marktuitingen, ongeacht het bedrijf waar ik werkte en de positie die ik had. Hij heeft aan een half woord genoeg en zal je altijd positief verrassen met het resultaat! Ik ben dankbaar dat ik Ben heb leren kennen en altijd zo’n trouwe en goede ondersteuning heb mogen genieten. Is het een klus voor een paar uurtjes of een heel marktbenadering programma, Ben is de man!

Susanne de Neeve, advocaat, business mediator, businesscoach at JEAN Legal:

In 2017 heeft Ben een heel mooie huisstijl, logo en webdesign gemaakt voor mijn vorige kantoor. Ben is een fijn mens om mee te werken. Hij luistert goed naar ieders wensen en hij vertaalt dit op creatieve en heldere wijze. Ik beveel Ben van harte aan en ik zou zelf ook zo weer met hem werken.

Ingrid Saarloos, SDX:

Ben verdient absoluut 5 sterren op elk criterium. Het is zeer prettig met hem samen te werken, denkt proactief mee, werkt zeer accuraat en snel is kundig en heeft ongelooflijk veel ervaring in zijn vakgebied. Hij is flexibel, denkt mee en rekent zeker niet teveel. Hij heeft voor ons tot nu toe ontwerp, opmaak, webdesign en beeldbewerking gedaan, voor alle vier deze onderdelen krijgt hij een dikke 10. Voor ons een enorme fijne partner waar wij zeker de komende jaren intensief mee zullen blijven samenwerken voor meerdere van onze bedrijfsactiviteiten.

Aris Spada, Maestro Events:

Al tien jaar met volle tevredenheid klant van Drost advies & creatie. Ben is een creatieve, maar ook zeer flexibele grafisch ontwerper die, naast het gebruikmaken van zijn creativiteit, ook goed weet te luisteren naar de wensen en stijl van de klant.

Jacquelien Vroemen, Meelicht educatieve projecten:

Als je wilt sparren over een nieuwe huisstijl, andere website, je aanwezigheid op social media: moet je bij Ben Drost zijn. En hij kan het ook nog allemaal voor je maken en doen!

Mark van der Wal, Executive Director Business Development bij Netcentric (Cognizant):

Ik heb met Ben samengewerkt op vele projecten. Ben helpt ondernemers in veel meer dan alleen het ontwerp van hun huisstijl en campagnes. Hij denkt echt mee op welke wijze organisaties zich kunnen onderscheiden en hun klanten positief kunnen blijven verrassen met net dat ene beetje meer tijdens hun gehele klantreis.
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Antwan Wiersma, verbinder, vormgever, oprichter Aurora:

Ben ken ik nu een aantal jaren. In die tijd heb ik verschillende projecten met hem én voor hem gerealiseerd. Ben is een goede communicator, hij weet precies wat de klant wil en vertaalt dit in creatieve concepten die er ook nog eens perfect uitzien. Als je naar Ben zijn referentielijst kijkt, sla je gewoonweg stijl achterover; wat heeft die vent ont-zet-tend veel bedrijven geholpen in de afgelopen 25 jaar! En dat gegarandeerd naar volle tevredenheid. Het is een eer om iemand als Ben in je netwerk te hebben. En je kunt nog met hem lachen, ook!

Categoriëen opdrachtgevers

  • ZZP/DGA
  • V.O.F.
  • Communicatieafdeling
  • MKB
  • Overheid
  • Vereniging/Stichting

Het creatieve portfolio van Ben Drost, Drost advies & creatie

Enige voorbeelden uit logo portfolio Ben Drost

Logo ontwerp

Samenspraak huisstijlontwerp en webdesign

Huisstijlontwerp

Voorbeeld responsive webdesign

Webdesign

Raad voor Kinderbescherming marketing communicatie materialen

Marketingcommunicatie

Zoek je een grafisch ontwerper die communicatiemiddelen maakt die jouw verwachtingen overtreffen? Laten we dan eens kennismaken!