Marketingcommunicatie portfolio

Ligt de strategische focus van je marketingcommunicatie op online of juist op offline middelen? In beide varianten kun je veel profijt hebben van een creatieve rechterhand die snel een aantrekkelijke invulling geeft aan je ideeën en ook nog met je kan sparren over de beste communicatieaanpak. Een ervaren designprofessional die er voor zorgt dat de communicatiemiddelen binnen je budget te realiseren zijn en binnen de afgesproken deadlines bij de producent zijn, online staan of kant-en-klaar op de locatie worden afgeleverd waar je ze wilt hebben. Ik ontwikkel vanuit mijn ruime ervaring alle denkbare middelen om je marketing en communicatie te ondersteunen. In dit marketingcommunicatie portfolio vind je een aantal voorbeelden van projecten die succesvol zijn ingezet door mijn opdrachtgevers.
Ben je marketingmanager, communicatieadviseur of ondernemer en ben je op zoek naar een creatieve partner aan wie je de creatie van jouw marketingcommunicatiemiddelen kunt toevertrouwen? Ik nodig je graag uit voor een kennismaking!

KENNISMAKEN? GOED IDEE!

Kenmerkend voor Ben’s stijl is: snel, communiceert helder en prettig, komt afspraken na, samen op.
Kortom buitengewoon prettig.

Nanda Bartelse, Samenspraak, trainingsbureau voor de zorg

Ben werkt op ieder gewenst niveau (strategie/uitwerking) en is daarmee een creatieve rechterhand voor elke onderneming die aan de weg wil timmeren. Ik kan zijn inzet van harte aanbevelen.

Arthur Meerwaldt, Directeur IM-Company en partner Kickbridge

Hij houdt de lijntjes kort, komt altijd zijn afspraken na en managet de verwachtingen aan mijn kant goed.
Kortom: Ben is the man!

Ezra Drost-Kanitz, Communicatieadviseur ProRail
BEKIJK DE ALL-TIME KLANTLIJST