Portfolio Drost advies & creatie

Nieuwe klanten vertellen nog wel eens dat er in mijn portfolio al een ontwerp staat dat ongeveer is wat zij voor ogen hebben voor hun organisatie. Nu luister ik altijd tussen de regels door als ik het verhaal en de wensen van de opdrachtgever hoor en daaruit ontstaat toch weer een eigen vorm- en beeldtaal. Dat is het creatieve dat nooit helemaal voorspelbaar zal worden; het enige voorspelbare is dat er een resultaat uit komt waar je blij mee bent. Dit creatieve portfolio bevat een selectie van werk dat ik de afgelopen tijd voor mijn klanten heb gemaakt.

Ben werkt op ieder gewenst niveau (strategie/uitwerking) en is daarmee een creatieve rechterhand voor elke onderneming die aan de weg wil timmeren. Ik kan iedereen zijn inzet van harte aanbevelen.
Arthur Meerwaldt, Directeur IM-Company en partner Kickbridge
Ben is een goede communicator, hij weet precies wat de klant wil en vertaalt dit in creatieve concepten die er ook nog eens perfect uitzien. Als je naar zijn referentielijst kijkt, sla je gewoonweg stijl achterover; wat heeft die vent al ont-zet-tend veel bedrijven geholpen!
Antwan Wiersma, Idealist, webdeveloper & designer
Ben houdt de lijntjes kort, komt altijd zijn afspraken na en managet de verwachtingen aan mijn kant goed.
Kortom: Ben is the man!
Ezra Drost-Kanitz, Communicatieadviseur ProRail
Kenmerkend voor zijn stijl is: snel, communiceert helder en prettig, komt afspraken na, samen op, kortom buitengewoon aangenaam. Een communicatieadviseur die direct achter je eigen bedrijf meewerkt aan vormgevingsplannen!
Nanda Bartelse, Samenspraak, trainingsbureau voor de zorg

Welk creatief project heb je in gedachten? Ik denk en ontwerp graag met je mee!